Disclaimer

Venderbosch Evenementen (Kamer van Koophandel 56926413), hierna te noemen Venderbosch, verleent u hierbij toegang tot www.venderboschevenementen.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Venderbosch en derden zijn aangeleverd. Venderbosch behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.venderboschevenementen.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Venderbosch.

Prijzen

De prijzen die genoemd staan op deze website zijn voor groepen tot maximaal 20 personen. Voor groepen groter dan 20 personen, is de prijs op aanvraag. U kunt vrijblijvend een prijsaanvraag doen en u ontvangt binnen 24 uur reactie.

Alle prijzen zijn incl. BTW, tenzij anders vermeld.

Lees onze algemene voorwaarden.


Beperkte aansprakelijkheid

De op www.venderboschevenementen.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Venderbosch Evenementen.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.venderboschevenementen.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Venderbosch Evenementen. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Venderbosch Evenementen, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Venderbosch Evenementen behoudt zich alle rechten, auteursrechten, domeinnamen, merkrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de op deze internetsite getoonde informatie, waaronder alle logo’s, teksten en grafisch materiaal voor. Het is niet toegestaan informatie van deze internetsite te kopiëren, te downloaden of openbaar te maken, te verspreiden en/of te verveelvoudigen zonder voorafgaande toestemming van de Venderbosch Evenementen.

Privacyverklaring

Venderbosch Evenementen, Oranjerie 1, 7271 BW te Borculo, is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 56926413.
Tel.: 0630537827
E-mail: Info@venderboschevenementen.nl

Venderbosch Evenementen gaat vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens.
We verwerken persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt doormiddel van het invullen van het contactformulier op onze website of rechtstreeks een e-mail stuurt naar ons.

Op het contactformulier worden de volgende persoonsgegevens gevraagd:
Naam
Adres
Telefoonnummer
E-mail adres

Wij slaan deze gegevens op binnen ons goed beveiligde lokale netwerk omdat  wij deze nodig hebben om onze evenementen te kunnen draaien op de door de klant opgegeven adres. Het telefoonnummer en naam gebruiken wij om de klant telefonisch te kunnen bereiken, mocht er iets aan de hand zijn. Deze persoonsgegevens worden gebruikt voor het onderhouden van de zakelijke contacten, informatie verstrekking,  offertes en facturen.
Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt en we verzenden geen nieuwsbrieven.
Adres gegevens van de horeca waarmee we samenwerken staan ook op onze website.

De genoemde persoonsgegevens worden bewaard voor zolang de zakelijke relatie voortduurt en in de financiële administratie gedurende de door de fiscus voorgeschreven bewaartermijn.
Het e-mailadres gebruiken wij om te communiceren met de klant en om de offerte/factuur naar toe te sturen.
De klant heeft altijd recht op inzage in zijn gegevens. Een verzoek hiertoe kan per E-mail aan info@venderboschevenementen.nl gedaan worden. Daarbij kan hij/zij ook verzoeken om correctie of verwijdering van zijn/haar persoonsgegevens. Verwijdering kan echter alleen als de gegevens niet meer relevant zijn.
De klant heeft altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Wij slaan ook de persoonsgegevens van ons personeel op in ons archief en deze worden verwijderd nadat het dienstverband is afgelopen.

Onze website is, naar de laatste stand der techniek, volledig beveiligd. Er worden alleen sessiecookies gebruikt, die automatisch worden verwijderd na het afsluiten van een browsersessie. Onze E-mail wordt beveiligd afgehandeld.
Heeft u zelf gepubliceerd op een openbare website, bijvoorbeeld Facebook, dan is het mogelijk dat een referentie op onze website geplaatst wordt. U kunt natuurlijk altijd vragen om deze te verwijderen.

 

 

ARANGEMENTEN

Go Ahead Eagles Business Lounge
Stegeman Laren
't Lansink (Restaurant met 1 Michelinster)
Grand Café Ledeboer, Restaurant & Events
Restaurant Verheyden
De Waagh
Fellini
Grand-Café Restaurant De Groeskamp
Witkamp Laren
De Heikamp
Het Muldershuis
Grand Café Willinks
Beneman restaurant en events
De Roode Leeuw
Loco Eten en Drinken
Loetje Gorssel
Loetje aan 't IJ
Loetje aan de Amstel
Loetje Breukelen
Loetje's Garage
Feestgelegenheid Coen Evers
Coens Tapperij
4 Aan het Plein
De Engel Catering Doetinchem
Restaurant Benjamin
Erve Brooks
IJsboerderij Dommerholt
Eetcafé De Veldhoek
Spiekerman Restaurant en Zalencentrum
De Poort van Twente
Skik en Zo
Het Vierspan
Het Onland
De Bebsel
Eetcafé de Groes
Het Witte Paard 2.0
Italiaans Restaurant De Wijnhuistoren
De Hessenkar
River Cruise
Restaurant de Liefde
Het Proathuus
Party en Catering Restaurant Evers
De Nieuwe Aanleg
Eet- en Feestcafé de Klok Zalencentrum
De Nieuwe Ruif
Van Hal
Het Vierspan Catering Borculo
De Gouden Karper
Het Wapen van Beckum
Buitencentrum Kerkemeijer
Hotel Restaurant De Greune Weide
Café Wieggers
H.C.R. Prinsen
Spoolder
De Heksenlaak
Landgoed Zelle
La Pampa
Restaurant en zalen Stegers
Concordia Hoogland
homebutton topbutton