River Cruise


Locatie op Google Maps
River Cruise Lobith Tolkamer Arrangement
Vanaf € 37,50 p.p. (incl. BTW)*
Prijzen inclusief Spelshow naar keuze.

De Graaf van Bylant is het voormalige vracht/passagiersschip Nassou. Na 15 jaar dienst is het schip verbouwd tot het volwaardige dagpassagiersschip Koblenz om onder de vlag van KD te worden ingezet op de Rijn tussen Düsseldorf en Koblenz. Dit passagiersschip is uitermate geschikt voor op maat gemaakte arrangementen. U beleeft een unieke ervaring op deze River Cruise in combiantie met een spelshow en buffet.


Koud en warm buffet: € 37,50 p.p.
- Kipsalade opgemaakt op schaal met fruit, gerookte kippenborstfilet en eendenborstfilet.
- Vleessalade opgemaakt op schaal met fruit, tomaat, komkommer en diverse luxe vleeswaren en Patés.
- Waldorfsalade opgemaakt met luxe fruitsoorten, rauwkost enz. Geschikt voor vegetariërs.
- Tonijnsalade opgemaakt op schaal met diverse gerookte vissoorten.
- Stokbrood, minibroodjes, roomboter en kruidenboter.
- Enkelvoudige salades zoals komkommer en tomaten met een heerlijke
  dressing.
- Beenham in zijn geheel gepresenteerd op het buffet, onze kok
  snijdt de ham aan. Bij de ham hoort een Cumberlandsauce.
- Gehaktballetjes in satésaus.
- kipfilet in een zoet zure saus.
- “geschnetzeltes”; varkensvlees in een champignonroomsaus.
- In de oven bereidde aardappelgratin

Koud en warm buffet: € 41,50 p.p.
- Kipsalade opgemaakt op schaal met fruit, gerookte kippenborstfilet en eendenborstfilet.
- Vleessalade opgemaakt op schaal met fruit, tomaat, komkommer en diverse luxe vleeswaren en patés.
- Waldorfsalade opgemaakt met luxe fruitsoorten, rauwkost enz. Geschikt voor vegetariërs.
- Tonijnsalade op gemaakt op schaal met diverse gerookte vissoorten.
- Zalmsalade opgemaakt op schaal met gerookte zalmfilet, zalmterrine en fruit.
- Verse zalm op bed van noedels gepresenteerd.
- Enkelvoudige salades zoals komkommer en tomaten met een heerlijke dressing.
- Stokbrood, minibroodjes, roomboter en kruidenboter.
- Honingham(gekookt en gebraden beenham, gezoet met honing), in zijn geheel gepresenteerd
  op het buffet, onze kok snijdt de ham aan.
- Gemarineerde spareribs.
- Kipfilet in een kerrieroomsaus.
- “geschnetzeltes”; reepjes varkensvlees in een champignonroomsaus.
- Gebakken zalmfilet met noedels en een dilleroomsaus.
- In de oven bereidde aardappelgratin
- Gebakken aardappeltjes met spekjes.
- Riz Pillaf.


Uitbereidingen op uw buffet:
bier, rode en witte wijn, frisdranken, Jus d’Orange, port, sherry
en vermouth. € 4,25 p.p. per uur.




Ik wil graag wat meer weten...

Naam*

Tefoonnummer*



* Verplicht veld


Naam*

Tefoonnummer*

E-mail*

Aantal personen

Gewenste Locatie

Bericht*

Captcha

Vul de boven staande code in (geen cijfers). Er is geen verschil tussen hoofd- en kleine letters.



* Verplicht veld

Minder lezen..  


* Zie onze Disclaimer
 

ARANGEMENTEN

Go Ahead Eagles Business Lounge
Stegeman Laren
't Lansink (Restaurant met 1 Michelinster)
Grand Café Ledeboer, Restaurant & Events
Restaurant Verheyden
De Waagh
Fellini
Grand-Café Restaurant De Groeskamp
Witkamp Laren
De Heikamp
Het Muldershuis
Grand Café Willinks
Beneman restaurant en events
De Roode Leeuw
Loco Eten en Drinken
Loetje Gorssel
Loetje aan 't IJ
Loetje aan de Amstel
Loetje Breukelen
Loetje's Garage
Feestgelegenheid Coen Evers
Coens Tapperij
4 Aan het Plein
De Engel Catering Doetinchem
Restaurant Benjamin
Erve Brooks
IJsboerderij Dommerholt
Eetcafé De Veldhoek
Spiekerman Restaurant en Zalencentrum
De Poort van Twente
Skik en Zo
Het Vierspan
Het Onland
De Bebsel
Eetcafé de Groes
Het Witte Paard 2.0
Italiaans Restaurant De Wijnhuistoren
De Hessenkar
River Cruise
Restaurant de Liefde
Het Proathuus
Party en Catering Restaurant Evers
De Nieuwe Aanleg
Eet- en Feestcafé de Klok Zalencentrum
De Nieuwe Ruif
Van Hal
Het Vierspan Catering Borculo
De Gouden Karper
Het Wapen van Beckum
Buitencentrum Kerkemeijer
Hotel Restaurant De Greune Weide
Café Wieggers
H.C.R. Prinsen
Spoolder
De Heksenlaak
Landgoed Zelle
La Pampa
Restaurant en zalen Stegers
Concordia Hoogland
homebutton topbutton